Monday, December 20, 2010

Siete - seven - syv - bảy

Nå er det kun 7 dager igjen til den store dagen.  Starter nedtellingen med å legge ut bilder fra tidligere turer og ting jeg gleder meg til.
Og jeg gleder meg til VARMEN! Har aldri hatt et bra forhold med Kulden. Sorry! Det er deg, ikke meg. Vi hadde det fint så lenge det varte, men nå er jeg lei.

Paradise Island, Egypt 2010

PS! Makrell i tomat-problemet er løst! Mamma og jeg har inngått et kompromiss. Jeg lovte å ta med meg 4 bokser med makrell i tomat, resten sender mamma til studiesenteret i Nicaragua. Min kjære mor er redd for at jeg skal dø av sult bare fordi jeg ikke spiser kjøtt. Ifølge henne er det ikke sjømat i Mellom Amerika. Eller nei, ifølge henne er det ikke mat i Mellom Amerika! Just send it over mummy! Med kofferten full av makrell i tomat skal jeg kjøpe meg studievenner. Bra plan.
Hasta luego!

7 comments:

 1. Ikke noe problem å få tak i veggismat eller sjømat i Latin-Amerika. Hvertfall ikke i Mexico. Det er bare å spørre om de har noe "sin carne".

  ReplyDelete
 2. Takk for tipset! Sin carne por favor!

  ReplyDelete
 3. Jeg vil bare si at det kan opptil 5-6 uker å få ting tilsendt til Nicaragua... ;)

  ReplyDelete
 4. hmm.. Da er jeg venneløs i 5-6 uker da? Great.

  ReplyDelete
 5. Bare chillern på paradise beach :D

  ReplyDelete
 6. misunner deg som drar om allerede en uke ass!

  ReplyDelete
 7. Hmmm... er de like glad i makrell som vår kjære Trygve var spørs det om du får så mange venner. <.<

  Når du drar kommer Kulden til å gråte. Kanskje den kan lære seg å bli litt mer ydmyk så det kan bli litt mildere heer. *Håpefull*

  ReplyDelete