Tuesday, February 15, 2011

Bilder fra Flores, Guatemala

Flores, altså blomster. Ironisk nok så var det ikke noe særlig blomster her, bare en hel haug med fargerike hus… Og bed bugs.
Har egentlig ikke tid til dette, alt skolearbeid dreper meg! Men jaja... Her kommer et par forsinket bilder fra Flores, Guatemala. Var der for 3 uker siden. Gjorde faktisk veldig lite etter at jeg tok farvel med mine reisefølger. Tok spansk kurs, har selvfølgelig glemt alt jeg lærte. Brukte mye av tiden i Flores til å reflektere over reisen så langt. Usikker på om jeg har blitt visere eller ei, men å reise alene har gjort meg til et sterkere menneske og mer selvstendig enn noen gang. Har i vært fall lært at jeg er den eneste som har ansvaret for min egen lykke!En av de tingene jeg elsker ved Sentral Amerika, er at bygningene er preget i all slags farger. Det gjør meg virkelig glad av å bare vandre gatelangs her...


Det kan umulig være kjedelig å bo her!


Elsker at fargene skriker og krangler om min oppmerksomhet.


Det var like før jeg puttet denne søtingen inn i sekken min. Hadde vært en fin gave til min gud datter, Bella. Men det er kanksje ikke helt lov?

Vurderte tanken om å finne meg en guatemalansk fyr bare for å få en så vakker unge! Men fant dessverre ingen gode kandidater. De så ut som kebab selgere hele gjengen.Nå har jeg vært i Leon, Nicaragua i over 1 uke. Gleder meg til studiet er ferdig så jeg kan reise igjen! Jeg savner å vanke fra sted til sted med sekken min!Kjærlighet fra León.

“The world is a book and those who do not travel read only one page.” – St. Augustine


1 comment:

  1. Var virkelig utrolig kule farger på husene! Så vakkert :D

    ReplyDelete