Sunday, February 13, 2011

Where is my valentine?


Valentine’s day er en oppmuntrende dag for de som har en elsker. Men det kan også være en sørgelig dag for single mennesker. For meg så er denne dagen litt for cheesy. Men akkurat nå hadde det ikke gjort noe å ha en som kan være her for meg!
Ligger med feber i Hotel Los Balcones i Leon. Har vært dårlig i 3 dager, veldig dårlig timing tanken på alt skolearbeid som venter på meg. Å være syk er en ting, å være syk når det er 34 varmegrader ute er en helt annen ting. Hjelper lite når mitt nye hjem er uten aircondition, så litt luksus i Los Balcones er ikke feil.  Men da ligger jeg her da. Alene, feber, snørrete, grinete og synes en smule synd på meg selv. Men det er vel ikke noe nytt, jeg er jo født med emo-syndromet. Hvor faen er han fyren som har lovet å elske og ære meg og bli trofast hos meg i gode og onder dager inntil døden skiller oss? Jeg trenger noen som kan betale hotellregningen og hente vann til meg, takk!

Men jeg fikk jo en fin ring da, det skal han ha for!

Planen er å pante den om reisebudsjettet blir for stramt :D


 Gratulerer med alle hjertes dag! Ta vare på dine kjære, de er det mest dyrebare du har!Hilsen

Y.N.B

1 comment:

  1. Awww!

    Stakkars søte lille Pjoong! Hadde jeg vært der skulle jeg vartet deg opp meg klut på hodet, vann med isbiter og stryket deg i nakken. *Klem*

    Håper du blir frisk snart vennen.

    ReplyDelete