Tuesday, March 15, 2011

You don't need to know how to swim to catch some waves...

... Just make sure that the waves don't catch you...


Puerto Sandino, Nicaragua er et perfekt sted for surfing, og for folk som ikke kan surfe eller svømme som meg, er stedet perfekt for kite flying! Puerto Sandino er en kystby i vest Nicaragua, kun 2 timer fra León med buss. Jeg dro hit sammed med Alex fra Minneapolis, en jeg ble kjent med i San Juan Del Sur og som har blitt veldig god venn med. Han er rett og slett en layback reisefølge! Vi kom til denne uturistiske kystbyen på torsdags ettermiddag, og tilbringet 4 fantastiske og avslappende dager på MiraMar Surf Camp. Det er kun 2 hoteller på strandet, 2 sjabby butikker, 1 gatekjøkken og that`s it! Mmm... Fantastisk!Våknet opp fredag morgen med full alarm om at tsuanmien som ble skapt av jordsjelvet i Japan vil treffe Nicaragua i løpet av dagen. Merkelig nok var det ingen som brydde seg. Gutta surfet, jeg lekte med dragen min og vi alle ventet faktisk på tsunamien. Men den traff Nicaragua med kun 40 cm (heldigvis).  Jeg prøvde å surfe for første gang i hele mitt liv, kan dessverre ikke si at det er min beste egenskap. Men det duger for en som ikke kan svømme! Fikk en god del bank av surfebretten, men hey, jeg lever og drepte heller ingen. 4 dager med surfing, kite flying, god mat, hyggelige mennesker og pensum lesing (!)... Jeg er stor fornøyd!

Og igjen, bilder av solnedgang i  Nicaragua. Denne gangen fra MiraMar Surf Camp, Puerto Sandino.
Taylor nyter utsikten fra MiraMar Surf Camp
 
Alex gjør det han elsker mest, nemlig surfing...

Yvonne, the kite runner! Bortsett fra at jeg fikk en raseri anfall og knakk dragen i to den siste dagen. (Bildet tilhører Alexander Tuna Brost).


The perfect sunset song!


Alex! Safe travel and good luck in El Salvador... I hope you will catch some good waves!Yvonne, The kite runner

1 comment:

 1. Du lever virkelig livet. Kjenner et stikk av misunnelse. Men hei.. er mye bedre å oppleve at jeg misunner vennene mine enn det motsatte. Er bedre å måtte bli trøsta enn å trøste. :p

  Du var forresten kjempesøt som The kite runner! ^_^

  Veldig fint bilde. Og solnedgangen er priceless! Fikk lyst til å male den.

  Kos deg videre i paradiset! Glad i deg!

  Klem Jeanett

  ReplyDelete