Friday, November 26, 2010

Counting down the days…

Uhh..! Mental high five for min egen blogg!
Siden det ikke er så lenge til jeg skal pakke sekken og dra på min første store oppdagelsesreise (faktisk bare 30 dager igjen)!  Så er det vel på tide å vekke denne reisebloggen til live. Flybillettene er i boks, og jeg skal være borte i 184 dager, altså 7 mnd. Men det er mulighet for at jeg forlenger reisen, det får økonomien avgjøre. I verste fall finner du meg syngende gatelangs i Nicaragua med ukulelen min. Alt for å overleve. So far kan jeg spille 2 sanger på ukulelen. Altså “Hey, Soul  Sister” med Train og “Fader Jakob” av en random fyr. Vi får se hvor langt jeg kommer med det. Jeg skal blogge om alt som interesserer meg, men sannsynligvis ingenting som betyr noe for deg.  Hva er det du forventer? Kjære venner, velkommen til enda en meningsløs blogg!
Nå som den store dagen nærmer seg har jeg mange tanker som okkuperer hodet mitt. Kroppen er fylt av mikset følelser av gleder og nervøsitet. Enten så er jeg veldig modig som reiser alene, ellers så er jeg rett og slett dum(!) Men en ting er sikker, og det er at jeg kommer til å lære masse av denne turen. Både om meg selv og verden.
Første stopp blir Barcelona med Chi, en venninne fra jobben.  Her skal jeg for første gang feire nyttårsaften utenfor Norges grenser. Derfra reiser jeg til Cancun, Mexico…  Alene! Og videre til Cuba for å danse salsa på Havannas gater. Jeg er så heldig som skal få besøk av min kjære venninne, Kirsti. Sammen skal vi utforske Belize, Guatemala og El Salvador i 3 uker.  Neste stopp blir Leon, Nicaragua.. Her skal jeg tilbringe 12 uker for å studere flerkulturell pedagogikk. Uvisst på hvordan ruten blir etter studiet, men sannsynligvis kommer jeg til å få med meg Honduras og resten av Nicaragua før nesen peker sørover à  Costa Rica, Panama og hola South America! Vært i Latin Amerika? Sleng igjen litt reisetips!

Wish me good luck!
Hilsen Yvonne

5 comments:

 1. Its going to be a unforgettable adventure. South America would be lucky to have you <3

  ReplyDelete
 2. Good Luck! ;)

  Synd jeg ikke kan spille ukulele og lære deg noen tøffe AC/DC riff. Men det spiller vel ingen rolle hva du spiller. Bare dans og smil pent mens du spiller så går det bra. :p

  Du er modig, men også litt gal.

  Håper du får en fantastisk ferie!

  Klem jeanett

  Viggo for alltid!

  ReplyDelete
 3. høres ut som en utrolig spennende tur! kult at du ikke har presset inn alt for mange land i den perioden du skal reise, da får du nok mer ut av hvert sted du besøker!

  Skal selv på en 5måneders backpacker tur i Sør Amerika med en kamerat fra Januar.

  http://b-rightback.com/

  ReplyDelete
 4. Åh, du får kose deg masse! Kommer til å savne deg kjempemasse, husk å blogg som at vi her hjemme veit hva som skjer hos deg... MÅ finne på noe før du resier!!

  ReplyDelete
 5. 7 måneder er jo åsom lenge!
  Er redd vi kommer til å rushe gjennom en del steder vi virkelig skulle likt å tilbringt en del mer tid, men men - man kan ikke få alt!

  Vi skal oppdatere, følger forresten bloggen din på bloglovin nå også!
  gøy å følge med videre! :)

  http://b-rightback.com/

  ReplyDelete