Thursday, December 16, 2010

Har du hørt historien om de tre små fisk?

Årets julegave fra mamma: 21 bokser med makrell i tomat! Åh! Jada, hun forventer at jeg skal ta med alle på turen. Ryggsekken min skal være mitt hjem i minst 7 mnd, og den er bare på 75 l. Da lønner det seg å pakke smart! Først og fremst hører ikke 21 bokser med makrell i tomat hjemme i en rykksekk til en backpacker. Dessuten så drar jeg ikke til mellom amerika for å bli feit på makrell i tomat. Jeg sparer heller magen til kokospanerte reker i Cuba! Nå er det kun 264 timer igjen, altså 11 dager!

But I still love you mummy...!

Båb-båb - dædi-dædi - båb-båb - suuh!

3 comments:

 1. Hei Yvonne! Kult med blogg, glad jeg fant den nå, så jeg kan følge med underveis. Synes du er drit tøff og jeg misunner deg! Vet ikke hvordan jeg skulle begynt å planlegge noe sånt en gang jeg, men om jeg finner på noe selv i fremtiden kan jeg vel kanskje få noen tips av deg? Gleder meg i alle fall til å følge deg og ønsker deg all lykke til! Også slenger jeg på en god jul og at det blir et godt nytt år er det jo ikke tvil om for deg :) Lisette

  ReplyDelete
 2. Man blir ikke feit av makrell i tomat Fifi :) Det har et høyt innhold av omega-3, vitamin D og kalsium! Og ikke nok med det!!! Vitamin A, B6, B12, E og mineralene og sporstoffene jern, magnesium og sink! Gjør som moren din sier, hun vet best ;)

  Mvh Frodo :)

  ReplyDelete
 3. haha, fantastisk, høres ut som en typisk bekymret mor :P

  ReplyDelete