Friday, January 14, 2011

It`s so hard to say goodbye!

Jeg hater å ta farvel! Blir like lei meg hver gang jeg drar fra et sted eller fra noen. Kanskje fordi jeg sannsynligvis ikke kommer til å komme tilbake igjen, og at jeg sannsynligvis aldri kommer til å møte de samme menneskene igjen. Sucks... Men jeg har lovt meg selv og Mr. Cuba at jeg en dag skal komme tilbake! Da vil jeg leie en motorsykkel og kjøre rundt øya! Hadde planer om å leie en bil og kruser rundt alene. Men det hadde blitt altfor dyrt… Så jeg endte opp med en sykkel  istedenfor J

Sykkeltur til Cuevas del Indio. En eller annen random fyr fortalte oss at stedet ligger 3 km fra Viñales. Det var faen meg 6 km...!


Veldig sprekt av oss å haike på hjemover veien isteden for! Nå dagens kids....


Solnedgang likeved Casa jeg bodde i

Lukas og Jan

 


Lukas, Silvia og Jan.

Bading i en hule i Viñales. I didn`t do it. Pussy


Jeg elsker kids i Cuba! De er så runde og søte <3


Que Pasa?

bildet er lånt av Jan


Jeg har vært og danset salsa et par ganger. Eller rettere sagt så har jeg prøvd å danse salsa et par ganger. Jeg vet ikke om en kan kalle det for salsa engang. Følte meg som en white-man-dancing. Not good!


Adios amigos! Good luck with you spanish Lucas!


 Nå har jeg har vært i Cancun, Mexico i 3 dager. Er dessverre ingen fan av byen. Altfor mange turister (feite amerikanere), Burger King, Hooters og enda flere feite amerikanere. blææh! Jeg drar ikke til latin amerika for å spise på Mc`ern! Så jeg holder meg langt unna hotellsonen i Cancun. Planen var å møte en venninne fra Norge her. Vi skulle reise sammen i 3 uker, meeen hun kom dessverre ikke. Og det fant jeg ut gjennom facebook(!) 3 timer før jeg dro fra Cuba! Hmm... Så isteden for å dra rett til Belize, så reiser jeg litt rundt i Mexico før jeg vanker nedover mot sentral amerika.  Jeg skulle videre til Chichen Itza i dag, men klarte selvfølgelig å miste bussen. Yej! Typisk!


Yvonne

3 comments:

 1. Haha! Mista bussen.. :p

  Så fin natur det var der dere sykla! Og bildene av solnedgangen var kjempefine! Skikelig stemning ^_^

  Hvordan ble du kjent med disse folka? Du får venner overalt du. ^_^

  Likte salsa-bildet forresten XD

  ReplyDelete
 2. Haha ja det er typisk meg det :P Silvia ble jeg kjent på en Cafe i Habana, Hun reiser også alene. Lukas og Jan ble jeg kjent på bussen til Viñales! Jada, det er kjempe lett å bli kjent med andre når en reiser alene. Anbefales Jeanett! Jeg koser meg masse :D

  ReplyDelete