Sunday, February 27, 2011

The Nicaraguan way or the highway...

... Well, the nicaraguan way is the highway!

Hadde lyst på en ny piercing, så Jessica og jeg tok en dagstur til Managua på jakt etter en piercing studio. Overaskende, fant vi ingen profesjonelle piercing studio her i hovedstaten! Piercing er tydeligvis ikke så populært her, folka gjør det bare hjemme eller noe. Vi fant til slutt en liten shabby bod midt i et kjøpesenter som selger et par piercing smykker. Det viser seg at de også utfører enkle piercinger slik som ørefl ipp, ørekant og nesevingen. Men som sagt så er nicaraguanere veldig fleksible. Har du lyst på en septum piercing, kan du få en septum piercing. Det sto tydelig UFAGLÆRT i panna på damen som jobbet her. Men Herre min hatt!  Jeg er i Nicaragua, jeg må gjøre det på nicaraguansk måte. Så der satt jeg, midt i et random kjøpesenter. I en shabby bod fattig på piercing utstyr og ble piercet av en dame som hadde null snøringer på hva hun dreiv med.

Legg merke til hele forberedelsen og hvor shabby “studioet” er. Hele opplegget var så latterlig at jeg ikke viste hva jeg skulle gjøre av meg.


Det var PAIN i 4 sek, men gikk fort over. Fikk en god del tårer for å si det sånt.FYI: Jeg fjernet piercingen rett etter jeg tok den. Hun satt piercingen for lavt og skjevt!!! Dessuten så var ringen altfor stor. Men det var gøy da. Koselig dame.


YNB

1 comment: